درآمد سئو | آیا می توان به سئو به عنوان یک شغل پردرآمد نگاه کرد؟
نوشته شده توسط : مستر امیری

درامد سئو| آیا می توان به سئو به عنوان یک شغل پردرآمد نگاه کرد؟

اینکه چه رشته تحصیلی را خوانده باشید شاید بتواند در کسب درآمد شما تاثیر گذار باشد اما مهم تر از آن این است که شما توانسته باشید مهارت های لازم را نیز در آن رشته کسب کنید تا بتوانید درآمد خوبی را هم بدست آورید.
خب سوالی که برای خیلی از دوستان پیش آمده است و بارها درباره آن از ما سوال کرده اند این بوده که درآمد سئو در ایران چگونه است؟!
قبل از اینکه بخواهیم درباره درآمد سئو برایتان صحبت کنیم، اجازه دهید اول از هر چیز شما را با دنیای سئو و اینکه سئو چیست؟ آشنا کنیم. تا با دیدی بهتر به موضوع مسیر آینده تان را انتخاب کنید.

سئو چیست به زبان ساده

سئو چیست و چه کاربردی دارد ؟ درست در همین لحظه که وارد این صفحه شدید در اولین پله و مرحله یادگیری سئو ایستاده‌اید. جایی که لازم نیست هیچ پیش‌زمینه و دانش قبلی در مورد  تعریف سئو داشته باشید. بدیهی‌ترین و اساسی‌ترین نیاز بعد از گذراندن آموزش‌های راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین و ایجاد وب‌سایت تجاری، آشنایی با اصول سئو (به انگلیسی: SEO و مختصر Search Engine Optimization) است.

درآمد سئو برای سئوکارحرفه ای و غیر حرفه ای در ایران چقدر است؟

خب طبیعتاً هر کسب و کاری اگر با مهارت و دانش لازم درباره آن پیش رود میتواند نتیجه ای بسیار خوب و عالی را به همراه داشته باشد. سئو سایت هم میتواند درآمد بالایی را برای شما داشته باشد و هم برعکس. اگر شما بتوانید با دانش و مهارتی که در زمینه سئو سایت دارید، وب سایت های که در اختیار دارید را در زمان مشخص شده طبق قرار داد طرفین به جایگاهی که میخواهند برسانید باید بگوییم که درآمد خوبی از سئو خواهید داشت.
اما اگر از دانش و مهارت خود به درستی استفاده نکنید قطعا درآمدی بدست نخواهید آورد و ممکن است نیاز باشد هزینه های جانبی زیادی را هم از جیب خود هزینه کنید.

میزان درآمدی که از سئو می توان بدست آورد به کوچک و بزرگ بودن سایت هم بستگی دارد. اما مسئله ای که باید درباره درآمد سئو در ایران بدانید این است که باید بدانید افرادی که قرار است بر روی سئو سایت شما فعالیت داشته باشند در کدام دسته از افراد و متخصصین سئو قرار دارند.

متخصصین سئو به سه دسته ی زیر تقسیم میشوند:

  • کارشناسان سئو که خودشان یک شرکت یا تیم دارند
  • کارشناسان سئو که به صورت آزاد یا فریلنسر یا دورکار، کار میکنند
  • کارشناسان سئو که قصد استخدام در یک شرکت یا تیم را دارند
  1. درآمد دسته ی اول از 15 میلیون به بالا می باشد اما ریسک برشستگی را هم دارند
  2. درآمد سئو کاران دسته ی دوم حدود 3 تا 6 میلیون تومان میباشد اما این افراد ممکن است پول خود را دیر یا زود دریافت کنند
  3. دسته ی سوم نیز مانند دسته ی دوم هستند با این تفاوت که کارشان تایم مشخصی دارد و شاید کمی سخت تر باشد اما حقوقشان را در موعد مقرر دریافت خواهند کرد و البته حقوقشان هم در همان حد میباشد.

میانگین حقوق متخصصان سئو به دلار چقدر است؟

یک مطالعه اخیر در صنعت جستجوی محلی نشان می‌دهد که درآمد سئو یک متخصص سئو به طور متوسط در یک سال چقدر است و در هر ساعت چه مبلغی را دریافت می‌کند.
در واقع از ۲۶۴۳ نفر شرکت کننده در این مطالعه، ۲۳۹۳ نفر گفتند که چقدر حقوق می‌گیرند (۲۵۰ نفر ترجیح دادند نگویند).
بنابراین، به عنوان اولین نگاه اجمالی به این داده‌ها، یافته‌های مطالعه فوق در مورد درآمد دلاری SEO به طور عمومی و نحوه ارتباط آن با تجربه و عناوین شغلی به این شکل بود:

اکثریت محدوده جمعیتی این مطالعه در ایالات متحده (۶۱٪) و هند (۱۲٪) بوده و بریتانیا ۳.۸ درصد و کانادا ۲.۴ درصد سهم داشتند.
سایر پاسخ دهندگان (۲۰٪) نیز در ۸۸ کشور دیگر پراکنده شدند.
در مورد میزان حقوق سئو این افراد مشخص شد که:

  • ۶۰٪ از متخصصان سئو درآمدی برابر یا بیشتر از میانگین ایالات متحده دارند.
  • درآمد ۴۰ درصد از متخصصان سئو کمتر از میانگین ایالات متحده است.
  • ۱۹٪ بیش از ۱۰۰۰۰۰ دلار در سال درآمد دارند.
  • ۳.۳۸٪ بیش از ۲۰۰۰۰۰ دلار در سال درآمد دارند.

در نتیجه متوسط دستمزد متخصص سئوی عمومی به دلار سالانه ۷۳۸۹۵ دلار بوده که شامل حقوق پایه تخمینی ۶۸۵۹۵ دلار با میزان پاداش ۵۳۰۰ دلار است.
نتیجه برجسته دیگر، در بین همه گروه‌ها، این است که شانس کافی برای همه افراد جهت کسب درآمد بیش از ۲۰۰۰۰۰ دلار وجود دارد.

در حقیقت سئو به‌عنوان یک صنعت پیشرو، موانع ورود کمی دارد و دسترسی به اینترنت و یک کامپیوتر تنها ابزارهای مورد نیاز برای شروع کار در هر کشوری است.
هرچند پلتفرم‌هایی مانند Upwork با ارائه نرخ‌های حقوق پایین‌تر، رقابت را برای کشورهای در حال توسعه مانند هند در مقیاس جهانی آسان کرده است.
به طوری که فعالان حوزه کسب و کارهای دیجیتال از هند اکنون با ۲۰ درصد از سهم، بزرگ‌ترین تأمین کننده نیروی کار جهانی هستند.

 

 





:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 خرداد 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: